activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


dinsdag 1 september 2009

Fancyfair op Oldenhove


Op zaterdag 29 augustus opende om tien uur de jaarlijkse Fancyfair van Oldenhove. Om kwart voor tien was het al een gedrang voor de deur. De bezoekers konden aan hun trekken komen bij de kraampjes met kinderspeelgoed, boeken, koperwerk, aardewerk of vazen. De inwendige mens kwam aan zijn trekken met poffertjes en sorbets. En zelfs was er een sfeervol combo die voor een kleine vergoeding, ook voor het goede doel natuurlijk,verzoeknummers speelde. Ook het Landje van De Boer was met een kraam aanwezig. De foto is weliswaar onscherp, maar wel is duidelijk dat het bloemrijk was, met lieve zondag-ochtend-jampotjes die grif aftrek vonden.
Scharrelend tussen de kramen vonden we tot onze grote vreugde een heuse aspergepan, die op het Landje goede diensten kan bewijzen, en lieve koffiekopjes met bloemmotieven voor de servieskast. Toen om half drie de kramen sloten en het geld werd geteld, bleek de opbrengst meer dan € 1800! Die wordt door stichting Premieplannog eens verdubbeld. Dat levert een mooi bedrag op dat een bruggetje tussen Oldenhove en het Landje van De Boer een stuk dichterbij brengt!