activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


zondag 7 maart 2010

de eerste werkdagen van 2010

Eindelijk, na die lange winter,konden we dan de handen uit de mouwen steken om een begin te maken met de aanleg van de tuin. Vrijdagmiddag lieten we ons niet uit het veld slaan door wat af en aan dreinende regen en hebben we met vereende krachten cunetten gegraven in de moestuin zodat Hans Stolvoort, de hovenier die de leiding heeft bij de tuinaanleg, daar komende week tegels in kan leggen.
Zaterdag bekwaamden we ons onder gunstigerer weersomstandigheden in het uitzetten van de perken voor de bloementuin. Een patroon van papier overbrengen naar het echie vergde nog heel wat denkwerk, niet in de laatste plaats omdat er niets recht is aan het Landje en vaste ijkpunten nog ontbreken. Maar Olga en Jaap draaiden er hun hand niet voor om. Aan het einde van de middag waren de contouren duidelijk zichtbaar!
Tot slot hebben we met een rollenspel (wie speelt er voor appelboom?) we plekken kunnen bepalen waar maandag de appelbomen worden geplant. Heerlijk dat we de fase van puinruimen en afvoeren achter ons hebben gelaten en ons nu met volle overgave op de opbouw kunnen richten!