activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


maandag 13 september 2010

open monumentendagen

We hadden veel aanloop op het Landje afgelopen weekend tijdens de open monumentendagen. Op vrijdag legde de firma Heemskerk de laatste hand aan de restauratie van de monumentale schuur met het plaatsen van boeidelen en daklichten. Hoewel de schuur nog niet is ingericht en het Landje nog niet over een keuken beschikt, konden we de bezoekers op deze overwegend zonovergoten dagen toch ontvangen met een goede kop koffie dankzij Gijs en zijn koffiekar. Uit zijn mokkakleurige Fiat 900 rolde hij een superieur espressoapparaat en schonk biologische fairtradekoffie. De theeklanten konden verse muntthee uit de tuin krijgen en voor de kinderen was er appelsap van de Olmenhorst.
De negentiende eeuwse groenten zoals warmoes en bloemendaalse gele, waar we wel een lekker soepje op een lekker pastei van hadden willen bereiden, stonden nog te pronken in de moestuinbedden. Zodra de keuken er is, gaan die in de pan.
Ruby had voor onvolprezen appeltaart gezorgd en met boeketten op tafel van ouderwetse bloemen als dahlia's en cosmea waren het twee heel feestelijke dagen!