activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


maandag 6 juni 2011

werkavond 4 juni 2011

dit is het fotoalbum van zo maar een verrukkelijke zomeravond op het landje. Niet op de foto's: het spontane buffet dat aan de werkavond voorafging.

de wekelijkse wiedochtend

De wekelijkse wiedochtend is de enige contante activiteit op het Landje. De naam dekt echter de lading niet. Je zou het ook de Stille Kracht kunnen noemen, want zonder het gestage onderhoud dat op vrijdag wordt gepleegd, lag het Landje er nu armzalig bij.
De vrijdagochtendploeg heeft een harde kern waar het Landje niet meer buiten kan. Verder komt er van week tot week wat variabel volk langszeilen.
Natuurlijk zijn er de werkzaamheden in de tuin (compost rijden, wieden, schoffelen, verspenen, zaaien, klimrekken maken),

maar ook hebben we een heuse 'technische dienst': reparaties, timmerwerkzaamheden, schuren, schilderen.
En ja, gieteren hoort er dit voorjaar ook bij natuurlijk!

De voortreffelijke koffie is ook een vaste waarde van de vrijdagochtend. Maar de magie schuilt hem misschien toch vooral in de verrassingen. Bijvoorbeeld druppels water op een blad rode melde in de ochtendzon. De vrijdagochtenden op het Landje zijn gewoonweg verrukkelijk!