activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


maandag 17 oktober 2011

brug naar Oldenhove officieel geopend!

Dinsdag 27 september was het zover. Na lang sparen en hard werken werden het pad en de brug van Zorgcentrum Oldenhove naar het Landje van De Boer officieel geopend. Speciaal voor deze gelegenheid was de parkeerplaats van Oldenhove afgezet met rood lint.

Het was heerlijk weer en een drukte van belang: natuurlijk waren er bewoners, medewerkers en vrijwilligers van Oldenhove, maar ook Wethouder Tames Kokke en de Spaarnetown Jazzbank kwamen de feestvreugde vergroten. Ook de poffertjes en de koffie droegen daartoe bij! De officiele opening ging gepaard met een speech en vervolgens knipte Team Welzijn het lint door. Voor het Landje was en nog een prachtig kado: een aantal leiperen. Er werd getoast op het Landje van De Boer en op de teogenomen toegankelijkheid.
Vervolgens trok de hele feestelijke stoet over de bloemrijk versierde brug en over het pad naar het Landje. Overal in de tuin stonden bankjes met zachte wollen dekens zodat iedereen even op adem kon komen en kon genieten van de bloemenweelde. Dat er nog maar heel veel van zulke genietmomenten mogen volgen!