activiteiten

Activiteitenkalender en openingstijden:

Het Landje is elke vrijdag open van 10.00 tot 12.00 uur en elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

De vrijdagse wiedploeg heeft momenteel geen vacatures!

Vriend van het Landje word je door een jaarlijkse bijdrage van 50 € op rekeningnummer 1401.62.747 ten name van Landje van De Boer onder vermelding van 'Vriend'.


donderdag 10 mei 2012

kindertuinclub van start

's Ochtends plensde het nog, maar toen Birk, Bink,
 Catootje, Donna, Lois, Marie, Merel en Millie zich melden voor de eerste middag van de kindertuinclub, was het weliswaar bewolkt, maar warm en droog. De middag stond dit keer in het teken van zaaien: zowel bloemen als groenten, en dan met name planten die met een paar weken al te eten zijn als rucola, radijsjes en spinazie. Want als het over acht weken de laatste keer kindertuinclub is, moet er natuurlijk wel wat te oogsten zijn! Ook aardappelen gingen de grond in, en oostindische kers en ipomea. Wel eerst de grond mooi los en rul maken, en onkruidvrij! En natuurlijk labeltjes schrijven zodat je weet wat waar staat. De zaadjes water geven hoefde niet zei Anneke. ' Het gaat binnen een dag wel regenen,' voorspelde ze. 

De laatste kinderen waren rond kwart voor zes nog niet vertrokken of het begon al zachtjes te motteren. De weergoden waren vandaag supermild!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten